Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Terve ja raikas sisäilma takaa mukavan asumisen

Sisäilman laadulla on suuri vaikutus sekä ihmisten terveyteen että asuinmukavuuteen. Terve ja puhdas sisäilma voidaan varmistaa ikkunavalinnoilla ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiilejä.

Ikkunan KLIK-raitisilmaventtiili takaa terveen sisäilman

Huono sisäilma voi ilmetä monella tapaa. Etenkin iäkkäämpien omakotitalojen sisäilma voi tuntua tunkkaiselta tai kuivalta ja ilmassa voi olla epämiellyttäviä hajuja. Myös vedon tunne, kosteuden tiivistyminen pinnoille sekä kylmyys ja kuumuus voivat viestiä huonosta sisäilmasta.

 

KLIK-raitisilmaventtiili suodattaa raikkaan ulkoilman sisätiloihin sopivaksi. KLIK-venttiilistä on saatavilla kaksi eri versioita: tuloilmaversio ja ns. suoraversio. Tuloilmaversiota suositellaan koneellisella poistolla varusteltuihin kohteisiin ja suoraa versioita rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.

Pihla Siitepölyverkko mahdollistaa tuuletuksen ilman huolta allergiaoireista

Pihlan tuuletusikkunoihin tarkoitettu Siitepölyverkko pitää hyönteiset ja siitepölyn ulkona erittäin tiheän erikoispinnoitteisen verkkonsa ansiosta. Vaikka Siitepölyverkon suodatusteho on suuri, päästää se silti valoa ja raitista ilmaa asuntoon. Siitepölykaudella tuulettaminen ilman huolta ikävistä allergiaoireista on siis mahdollista, kun tuuletusikkunassa on siitepölyverkko.

 

Siitepölyverkko valmistetaan mittatilaustyönä Pihla-ikkunoihin, ikkunan mittojen mukaan. Alumiinikehikon ulkopuolen värin voi valita ikkunoiden ulkopuitteen väriin sointuvaksi. Siitepölyverkko asennetaan ikkunan sisäpuolelta ja se kiinnitetään alumiiniverhoukseen verkon mukana tulevilla muovikiinnikkeillä. Verkon voi puhdistaa imuroimalla tai pesemällä.

Auringonsuojalasi estää kodin ylikuumenemista

Suuret lasipinnat ovat näyttäviä, mutta päästävät myös kotia lämmittävän auringonsäteilyn tehokkaasti läpi. Pihlan ikkunoihin ja oviin saatavilla oleva Auringonsuojalasi estää auringon liikalämmön pääsyn asuntoon ja mahdollistaa miellyttävät oleskeluolosuhteet suurienkin ikkunapintojen äärellä myös auringonpaisteella.

 

Auringonsuojan lasiin muodostaa pinta, joka on tehty lasin polttovaiheessa. Auringonsuojalasi ei rajoita huurtumattomien lasien, kaihtimien tai turvalasien käyttöä. Lasituksessa oleva auringonsuojaus on huoltovapaa ja se kestää koko ikkunan käyttöiän. Auringonsuojalasi toimii auringonsuojauksen lisäksi myös tehokkaana lämmöneristyslasina, joten lisää tehokkaasti myös kodin energiatehokkuutta.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet