Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Ulko-oven valintaopas

Ulko-oven pitää sopia kodin julkisivun ulkonäköön ja olla tietysti myös lämmönpitävä, murtoturvallinen ja Suomen vaihtelevat sääolosuhteet kestävä.

Swedoor tarjoaa sekä edullisia vakiovalkoisia perusulko-ovia että korkealaatuisia ja kauniita ECO-ulko-ovia, joilla on erinomaiset energiatehokkuus- ja ääneneristysominaisuudet. Swedoorin ECO-ulko-ovet ovat Suomen ainoita puukuiturakenteisia ulko-ovia. Kaikilla Swedoorin ulko-ovilla on 2 vuoden tuotetakuu ja 12 vuoden suoranapysymistakuu.

1. Ulkonäkö

Valitse kotisi tyyliin sopiva ovimalli. Swedoorin valikoimassa on yli sata erilaista ulko-ovimallia. Valitse väri julkisivun ja sisustuksen mukaan. Swedoorilla on kattava 9 värin perusvärivalikoima tai voit valita oman värisävyn tai myös 2-värimaalauksen eli ovi voi ulkopuolelta ja sisäpuolelta olla sen värinen kuin haluat.

 

Valitse ovimallisi: swedoor.fi/tuotteet/ulko-ovet

 

Ovimallin ja värin valintaa helpottaa Door Designer -sovellus, jolla voit kokeilla ovia kotiisi!
swedoor.fi/inspiraatio/loeydae-kotisi-ovet-door-designer-sovelluksella

 

Swedoorin Classic-malliston ulko-ovi ECO Rossini

2. Energiatehokkuus

Jos lämmönpitävyys on sinulle tärkeää, panosta oikeaan asennustapaan ja paksuun ulko-oveen. Swedoorin ECO-rakenteinen ulko-ovi on 92 mm paksu puukuiturakenteinen ulko-ovi. ECO-rakenteisen umpioven U-arvo on ≤ 0,59 W/m2K ja lasiaukollisten ≤ 0,7 W/m2K.

Swedoorin Classic-malliston ulko-ovi ECO Debussy

3. Ääneneristys

Nauti hiljaisuudesta. Paksun puukuiturakenteen ansiosta Swedoorin ECO-ulko-ovella on hyvä ääneneristys. Se auttaa pitämään äänet ulkona. Perusoven äänieristysarvo on Rw 30 dB ja paloa sekä ääntä eristävien ovien EI30/Rw 41 dB.

Swedoorin Function-malliston ulko-ovi ECO Albinoni

4. Murtoturvallisuus

Swedoor-ulko-ovet ovat luonnostaan murtoturvallisia. Murtosuoja- ja piilosaranat hankaloittavat murtautumista. Murtosuojatappien ansiosta ovilevyä ei voi nostaa pois paikaltaan. Voit tilata Swedoor-ulko-oveen asennettuna Abloyn Easy avainpesä-vääntönupin, joka sisältää 3 sarjoitettua avainta. Tai valitse itse asennettava Yale Doorman -älylukko. Lisää murtosuojaa saat halutessasi turvalukkorungolla ja murtosuojaraudalla.

Swedoorin Classic-malliston ulko-ovi ECO Corelli

Mitä ulko-oven vaihtaminen maksaa?

Oven vaihdon hinta riippuu valitusta ovimallista ja siitä, haluatko asennuspalvelun vai haluatko asentaa oven itse.

 

Rautanet tarjoaa ulko-ovien asennuspalvelua. Voit siis valita minkä tahansa Swedoorin ulko-oven ja pyytää Rautanetiltä tarjouksen ovesta ja sen asennuksesta. Hullu paljon työtä tekee – viisas menee Rautanettiin. Helppous on kaunista!

 

Jos kuitenkin haluat asentaa Swedoor-ulko-ovesi itse, mutta peräkärryä ei ole, voit tilata Rautanetiltä myös oven kuljetuksen tai vuokrata peräkärryn.

 

Ulko-oven toimitusaika on ovimallista riippuen yleensä noin 1-5 viikkoa.

Swedoorin Function-malliston pariulko-ovi F1848 W71

Löydä oma ulko-ovesi osoitteessa

Tutustu valikoimaan: swedoor.fi/tuotteet/ulko-ovet

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet