Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Hyödynnnä luonnon antimet

Kerää ja höydynnä kaikki luonnon antimet, äläkä anna niiden mennä haaskuuseen. Reilunkokoiseen saaviin on helppo kerätä kaikkea sadevedestä hedelmiin.

Kuumat ja kuivat kesät laskevat pohjaveden pintaa ja kastelukiellot yleistyvät. Voit säästää resursseja ja pitää silti kasvit ja kukat tyytyväisinä, kun kastelet niitä sadevedellä. Aseta kierrätysmuovista tehty saavi syöksyputken alle ja saat ilmaista, vähäkalsiumista vettä kukkapenkkeihin. Samalla vältyt veden liian suurelta kerääntymiseltä talon nurkkien ympärille.

 

Onko sinulla hedelmäpuita puutarhassasi? Varmistathan, että hyödynnät hedelmiä mahdollisimman paljon käyttämällä niitä piirakoihin, hilloihin ja muihin herkkuihin. Käytä elintarvikekelpoisesta materiaalista valmistettua saavia siihen, mitä aiot syödä. Myös huonokuntoiset syyshedelmät on hyvä kerätä, sillä ne houkuttelevat etanoita, rottia ja muuta sellaista, mitä et halua puutarhaasi. Vie hedelmät jätteenkierrätyskeskukseen niin että ne voidaan muuntaa biokaasuksi tai levitä luontoon metsäneläimiä varten. Kannen ansiosta saavia on helppo kuljettaa siististi.

 

Lähde: www.orthexgroup.fi

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet