Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Varmista kodin turvallisuus ikkunoilla ja ovilla

Kodin tärkein tehtävä on olla maailman turvallisin paikka asukkailleen iästä riippumatta. Ikkunoilla ja ovilla on merkittävä vaikutus kodin turvallisuuteen ja turvallisuutta voidaan lisätä entisestään erilaisten valittavien ominaisuuksien ja lisävarusteiden avulla.

Lue alta, miten Pihlan ikkunoilla ja ovilla nostetaan kodin turvallisuus uudelle tasolle.

Saat lisätietoja Pihlan tuotteista lähimmästä Rautanet -myymälästäsi

Ikkunoiden turvallisuus ja käyttömukavuus voidaan nostaa lasivalinnoilla uudelle tasolle

Lasiturvallisuuden merkitys kasvaa entisestään suurten lasipintojen suosion kasvaessa jatkuvasti. Ikkunoihin saa valittua kestävyyden parantamiseksi karkaistun turvalasin, joka vastaanottaa hyvin iskuja, kestää taivutusta ja lämmönvaihteluita. Turvalasia vaaditaan käytettävän, kun lasipinnan korkeus lattiasta on alle 70 cm. Karkaistu lasi murenee rikkoutuessaan pieniksi murusiksi eikä aiheuta suuria lasinsirpaleita ja vähentää näin ollen haavoittumisen vaaraa.

 

Laminoitua turvalasia taas vaaditaan käytettävän, kun on olemassa putoamisvaara eli tasojen välinen korkeusero on suuri. Laminoitu turvalasi on sitkeää ja vaikeasti rikottava. Se valmistetaan kiinnittämällä muovikalvolla kaksi tasolasia yhteen.

 

> Lue lisää Pihlan ikkunoihin saatavilla olevista lasitusvalinnoista

Pihlan valmistamiin ulko-oviin saa valittua lisävarusteena Yale Doorman älylukituksen.

Innovatiivisissa älylukoissa yhdistyy käyttäjäystävällisyys ja turvallisuus


Pihlan valmistamiin ulko-oviin saa valittua lisävarusteena Yale Doorman älylukituksen, sekä Yale Linus älykkään vääntönupin. Älylukitukset toimivat ilman perinteisiä avaimia ja ovesta pääsee kulkemaan etäohjauksen tai koodin avulla. Kotiavaimia ei avaimettoman kulun vuoksi tarvitse kantaa mukana eivätkä avaimet pääset perheen pienimmilläkään hukkumaan. Yale Doormanissa on lisäksi älykäs automaattinen lukitustoiminto, joka varmistaa oven lukkiintumisen eivätkä kiireelliset lähdötkään kotoa pääse näin ollen aiheuttamaan epävarmuutta oven lukitsemisesta.

 

Yalen älylukitukset ovat suunniteltu Suomessa käytettäväksi. Älylukitukset kestävät Suomen vaativat sääolosuhteet ja Yale Doorman on myös UV-suojattu eli ei haalistu auringolle altistuessaan.

 

> Lue lisää Yale Doorman älylukituksesta

Nykyaikaiset kaihdinratkaisut ovat lapsi- ja lemmikkiturvallisia

Nykyaikaiset kaihdinratkaisut ovat lapsi- ja lemmikkiturvallisia


Ikkunoiden sälekaihtimet tunnetaan perinteisesti puitteen ulkopuolella olevista säätötangoista ja roikkuvista naruista. Vuosien saatossa kaihdinratkaisuja on kehitetty huomaamattomimmiksi ja nupeilla ohjattavat integroidut sälekaihtimet ovatkin nykyisin suosituin valinta. Integroiduissa sälekaihtimissa narut kierretään narunupin ympärille, joten ne eivät jää roikkumaan vaarallisesti lasten ja lemmikkien ulottuville. Integroidusta sälekaihtimesta on saatavilla lisäksi sisäänkelaava versio, joka nimensä mukaisesti kelaa ylimääräiset narut puitteen sisään.

 

Pihlan ikkunoihin ja parvekeoviin saa myös asetettua vekkikaihtimen, jota voidaan ohjata ylä- ja alareunasta. Vekkikaihtimessa ei ole myöskään ole vaarallisesti roikkuvia naruja ja kangas on tutkitusti turvallinen. Vekkikaihtimen Öko-Tex sertifikaatti takaa, ettei kankaassa ole myrkyllisiä kemikaaleja tai näiden jäämiä.

 

> Tutustu tarkemmin Pihlan tuotteisiin saataviin kaihdinratkaisuihin

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet