Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Pihlan ikkunoilla ja ovilla varmistetaan toimiva koti

Toimivassa kodissa on mukava asua ja arki on sujuvaa. Monelle saattaakin tulla yllätyksenä, että ikkunoilla ja ovilla voidaan vaikuttaa monin eri tavoin kodin viihtyvyyteen.

Kotimaisten Pihla-ikkunoiden ja -ovien ominaisuuksien ja monipuolisten lisävarusteiden avulla voi toimivan kodin varmistaa vuosikymmeniksi. Ikkunoiden tyyli ja niiden kautta sisään tuoma luonnonvalo on iso osa kodin sisustusta ja tilojen suunnittelua. Oikeilla ikkuna- ja ovivalinnoilla voidaan vaikuttaa valon ja sisustuksen lisäksi myös muun muassa kodin energiatehokkuuteen, mobiilikuuluvuuteen, turvallisuuteen ja sisäilmaan.

 

Kysy tuotteistamme lisää lähimmästä Rautanet-myymälästäsi, kotisi toimivuuden varmistamiseksi.

Toimiva koti on energiatehokas

Toimiva koti on energiatehokas

Kodin energiatehokkuuden näkökulmasta ikkunat ja ovet ovat erittäin merkittävässä roolissa. Energiatehokkaat ikkunat pienentävät myös asumisen hiilijalanjälkeä merkittävästi, sillä parhaimmillaan energiatehokkailla ikkunoilla voidaan vähentää lämmitysenergian päästöjä jopa 25 prosentilla. Energiatehokkaat ikkunat ja ovet lisäävät myös asumismukavuutta, sillä ikkunoiden ja ovien edessä voi tällöin oleskella ilman huolta vedosta tai vilusta.

Toimivassa kodissa on hyvä sisäilma

Toimivassa kodissa on hyvä sisäilma

Sisäilman laadulla on suuri merkitys sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen. Terve ja puhdas sisäilma voidaan taata myös ikkunavalinnoilla ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiileitä.

 

Pihlan KLIK-raitisilmaventtiilillä mahdollistetaan hyvä ilmanvaihto, Siitepölyverkko taas mahdollistaa terveellisen tuulettamisen ilman huolta allergiaoireista ja Auringonsuojalasi varmistaa oikean lämpötilan sisätiloissa, vaikka lasipinnat olisivat suuret ja suuntautuneet etelään.

Toimiva koti on turvallinen

Toimiva koti on turvallinen

Pihlan tuotteilla voit minimoida kodin riskit, sillä uudet ikkunat ja ovet ovat monella tapaa turvallisempia kuin vanhat ja kuluneet. Lisäksi tuotteisiimme on saatavilla monipuolisesti ominaisuuksia ja lisävarusteita, joilla turvallisuutta ja käyttömukavuutta voidaan lisätä entisestään. Pihlan ulko-oviin on saatavilla älylukitus, jolla voidaan mahdollistaa avaimeton kulkeminen kotiin myös perheen pienimmille. Sälekaihtimien mekaniikassa taas on otettu huomioon, etteivät niin lemmikit kuin lapsetkaan sotkeudu sälekaihtimien naruihin.

Toimivassa kodissa on yhteydet kunnossa

Toimivassa kodissa on yhteydet kunnossa

Kodeista halutaan yhä energiatehokkaampia, mutta samalla mobiilisignaalien pääsy sisätiloihin heikkenee. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kännykkä ei kuulu kunnolla ja mobiilinetti tökkii. Ongelmaan on onneksi kehitetty ratkaisu, sillä Pihla Antennilasi varmistaa toimivat yhteydet energiatehokkuudesta tinkimättä. Antennilasi vahvistaa mobiilisignaalia, jolloin netin selailu ja puhelut ovat mahdollisia missä päin asuntoa tahansa.

 

Antennilasi on hiuksenhieno, ikkunan selektiivipintaan laserilla työstetty antennikuvio, joka helpottaa mobiilisignaalien kulkua signaalia vaimentavien seinärakenteiden läpi. Antennilasi siirtää tehokkaasti operaattoreiden mobiilikentän sisäpuolelle, ja parantaa oleellisesti mobiilikuuluvuutta verrattuna tilanteeseen, jossa antennia ei ole.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet