Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Kokeile Lammin Pro Studiolla ikkunoita ja ovia omaan kotiisi

Ikkunoiden sanotaan olevan talon silmät, mutta voi olla vaikea hahmottaa miltä uudet ikkunat tai ovi näyttäisivät omassa kodissa tai loma-asunnossa.

Lammin Ikkunat ja Ovet on tuonut markkinoille ensimmäisenä suomalaisena ikkuna- ja ovivalmistajana suunnitteluapplikaation Pro Studion, joka hyödyntää lisättyä todellisuutta. Sovelluksen ideana on helpottaa rakentamista ja remontointia suunnittelevien valintoja sopivien ikkunoiden ja ovien osalta: sen avulla voit kokeilla erilaisten ikkunoiden ja ovien ulkoasua juuri sinun kohteeseesi. Sovellus sopii mainiosti niin omakotitalon kuin mökin ovi tai ikkunaremonttia suunnittelevalle.

 

Tutustu sovellukseen osoitteessa www.prostudio.fi, katso informatiivinen ohjevideo sovelluksen käyttöön ja olet valmis testailemaan. Inspiroivia hetkiä Pro Studion kanssa!

 

Lammin Ikkunat ja Ovet kehittää tuotteitaan ja palveluitaan suomalaiset asumisolot ja rakentamistavat huomioiden. Lammin Ikkunoiden ja Ovien tuotteissa on laajat mahdollisuudet kustomointiin, on sitten kyse muotoikkunoista, lisävarusteista tai lasivaihtoehdoista. Lammin Ikkunat ja ovet käyttää tuotannossaan vain suomalaista puuta ja
työtä, josta niille on myönnetty merkiksi Avainlippu-merkki.

 

Lisätietoja Lammin Ikkunoiden ja Ovien tuotteista myös: www.lammin.fi

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet