Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Vedenkestävät kylpyhuonekalusteet eivät kulu eikä kupruile

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista. Siellä vietetään päivittäin aikaa niin yksin kuin yhdessä. Kosteasta ympäristöstä johtuen kylpyhuonekalusteiden valinta voi kuitenkin olla haastavaa.

Vesipisarat ja -roiskeet sekä kostea ilma voivat vahingoittaa kalusteita nopeastikin. Ongelma on kuitenkin helppo välttää valitsemalla oikeanlaiset kalusteet. Kotimaisen kylpyhuonekalustevalmistaja Polarian tuotteet tarjoavat vedenkestävän kalusteratkaisun, joka sopii erilaisiin kylpyhuoneisiin – olipa kyseessä kerrostalo, omakotitalo tai mökki. Valikoimista löytyvät mm. allaskaapit, peilikaapit, pyykkikaapit sekä erilaiset säilytyskaapit, joista voit helposti valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. 

 

Kestävien kalusteiden valinnassa materiaali on tärkeä 

Polaria-kylpyhuonekalusteiden materiaalina käytetään jauhemaalattua terästä, joka on materiaalina kierrätettävää, kestävää ja käytännöllistä. Nanokeraaminen pintakäsittely tekee kalusteista kosteuden kestäviä ja helppoja pitää puhtaana. Ei siis tarvitse huolehtia roiskevedestä – Polaria-kalusteet eivät kulu eikä kupruile. Tuotteilla on lisäksi 10 vuoden takuu. 

 

Klassinen tai modernimpi ilme 

Materiaalinsa puolesta Polaria-kylpyhuonekalusteet kestävät aikaa, kun taas niiden linjakas muotoilu tekee niistä katseita kestäviä. Valkoisen värin lisäksi osa Polaria-kylpyhuonekalusteista on saatavana myös tyylikkäänä antrasiitinharmaana, mikä luo kylpyhuoneeseen modernia ilmettä. Harmaat kalusteet sopivat täydellisesti niin vaaleille kuin tummillekin pinnoille. Voit valita raikkaita tai kirkkaita värejä esimerkiksi pyyhkeisiin ja mattoihin, jolloin tilasta tulee juuri sinun näköisesi. Yhdistelemällä harmaita ja valkoisia kalusteita keskenään voit rakentaa raikkaan kokonaisuuden. 

 

Tutustu valikoimaan osoitteessa: www.polaria.fi 

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet