Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Thermodrän-salaojalevyt

Thermodrän® on luja, kestävä ja diffuusioavoin EPS-levy kellareiden ulkopuoliseen eristykseen ja salaojiin.

Thermodrän® -levyn koko on 600 x 1200 x 100 mm. Levyssä on pysty- ja vaakasuuntainen kanavisto veden ja kosteuden hallittuun poistoon. Kanaviston ansiosta kapillaarinen kosteus ei nouse rakenteisiin, ja muovisten asennustulppien ansiosta rakenteisiin ei jää kosteudelle tai korroosiolle altistuvia materiaaleja.

  • Tuuletusurat estävät kosteuden nousun
  • Kanavisto mahdollistaa kellarinseinien kuivumisen
  • Salaojitettu EPS-levy on myös lämmöneriste
  • Kestävä ja luja materiaali ei vaurioidu
  • Maa-aines ei pääse levyyn kuitukankaan ansiosta

Kosteutta kellarin seinissä?

Ratkaise kosteusongelmat eristämällä ulkopuolelta! Erityisesti maanpinnan alapuolella olevissa talojen kellareissa voi olla kosteudesta johtuva, homeelle altistava huono sisäilmasto, esimerkiksi toimimattoman salaojituksen tai väärin tehdyn lämmöneristyksen vuoksi.

Maanvastaisissa seinissä kosteusteknisesti paras ratkaisu on asentaa Jackon Thermodrän® -levyjä seinän ulkopuolelle. Näin vältetään huono sisäilma ja korkeat lämmityskulut – ja seinä pysyy lämpimänä ja kuivana.

Helppo asentaa, joten valmista tulee nopeasti

Thermodrän-lämmöneristeellä ratkaiset kellarin kosteusongelmat eristämällä sen ulkopuolelta. Paitsi onnistuneesta lopputuloksesta, Thermodrän on kerännyt paljon positiivista palautetta myös vaivattomasta asennustavastaan. Valmista tulee ripeästi ja helposti: katso oheinen asennusvideo ja tartu toimeen!

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet