Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Tervetuloa Rautanet-ketjuun TeeJii Rauta Oy, Rautanet Hauho!

TeeJii Rauta Oy liittyy Rautanet-ketjun uusimpana tulokkaana.

Yksityinen rautakauppa Hauhon Rauta-Maatalous Oy aloitti Hauholla 1986. Kaupan perustivat Teuvo Murtonen ja Erkki Virtanen. Pontimena perustamiseen oli runsas mökkiasutus. On monesti todettu, että ilman vapaa-ajan asukkaita ei Hauholla olisi rautakauppaa. Mökkiläiset ovat Hauholle erittäin tärkeitä. Pienen maaseutukaupan vahvuus on hyvä valikoima ja asiakaspalvelu! 

 

Yritys oli myynnissä usean vuoden ajan omistajien saavutettua eläkeiän. Uudet yrittäjät löysivät hieman vahingossa kaupan myynnistä tammikuussa 2024 ja siitä neuvottelujen jälkeen Liiketoimintakauppa tehtiin 22.4.2024. Uusilla yrittäjillä on monipuolinen tausta josta on apua rautakaupan toiminnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä myös sesongin ulkopuolella. Yrityksen uusi kauppanimi muotoutui Hauhon Puu ja Rauta nimeksi. 

 

Kaupassa tehdään aktiivisesti muutoksia noutopihaan ja katettuun ulkovarastoon paremman palvelukokemuksen aikaansaamiseksi. Myymälän valikoima ja hyllyjärjestysmuutokset tehdään sesongin taittuessa syksyyn ja alkutalveen.

 

Terveisin kauppiaat Tomi Hakasaari ja Jaakko Suvenkari

 

» Katso myymälän yhteystiedot

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet