Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

On Rauta Oy liittyi Rautanet-ketjuun

Rautanet Koillis-Savossa vietettiin avajaisia.

Kaavilla, Koillis-Savossa, avautui 22.9. Rautanet-ketjun uusin tulokas, rautakauppa ONRauta. Jo 16 vuotta samalla paikalla Kaavintien varrella rautakauppiaana toiminut yrittäjä Olli Nykänen henkilökuntineen varmistaa, että asiakkaalle on seudulla tarjolla laadukas ja monipuolinen tuotevalikoima sekä alueen paras palvelu. Samalla rautakauppa tukee samassa kiinteistössä toimivaa läheisyritys Perinnerakennetta, joka tarjoaa kaikki hirsirakentamisen palvelut ja materiaalit puun kaadosta veistämiseen ja valmiiseen hirsitaloon saakka.

 

- Olen tavattoman tyytyväinen tähän selkeään toimintamalliin ja koen, että synergiaedut ovat kiistattomat ja kohdallaan. Erityisesti iloitsen siitä, miten voimme nyt palvella niin rakentajaa kuin remontoijaa kokonaisvaltaisesti hänen hankkeensa alusta loppuun. Meille Rautanet-yhteistyö on hieno homma, sillä valtakunnallinen brändi on selkeä vahvuus: voimme tarjota kattavan ja laadukkaan tuotevalikoiman, jota tehokas logistiikka ja verkkokauppa tukevat.

Vahvasti paikallinen ja palveleva

Nykänen kokee, että kauppa on vahvasti paikallinen ja näkyvä toimija, joka auttaa alueen asukkaita ja mökkiläisiä, mutta toimii ja vaikuttaa myös laajemmin.

 

- Tämä on vanha kauppapaikka, jonka vaikutusalueella on lähes 12 000 kotitaloutta. Lisäpotentiaalia löytyy lähiseuduilta. Arvostuksemme kotiseutua kohtaan on suurta ja uskon, että se myös näkyy ja tuntuu palvelussa. Kokonaispalvelua ja helppoutta arvostetaan näinä päivinä paljon. Siksi onkin tärkeää pystyä palvelemaan siten, että kaikki hankkeen tuotteet ja palvelut tulevat samasta paikasta ja olla läsnä myös tarvittavan jälkihoidon osalta. Me pystymme tähän.

 

- Koillis-Savo on vahvasti kesämökkiseutua ja kesäasukkaat meille erittäin tärkeitä asiakkaita. Monet mökkiläiset toivovatkin ns. avaimet käteen-palvelua ja hoidamme tarvittaessa esimerkiksi puutavaran sahauksen määrämittaan sekä materiaalien kuljetuksen perille saakka kerralla, tai tarvittaessa erissä projektin työvaiheiden mukaan. Huomioimme kesämökkiläiset myös markkinointitoimenpiteissämme.

Perinnerakenne tukemassa rakennustarvikekauppaa ja päinvastoin

Rautakaupan kanssa samassa osoitteessa toimiva Perinnerakenne tukee Olli Nykäsen mukaan rautakaupan tekemistä ja toimii myös toiseen suuntaan. Lopputuloksena asiakkaalle on asioinnin helppous.

 

- Asiakasta auttaa se, että hän voi toimia yhden kontaktin kautta kaikissa tarpeissa. Rautanet-rautakauppana tarjoamme kaikki rakentamisen materiaalit ja palvelut. Perinnerakenteen puolella voimme tarjota kaiken rakennusluvasta sisustussuunnitteluun ja uniikin, käsiveistetyn hirsitalon tai huvilan toteutukseen saakka. Olemme Suomessa ainoa tekijä ja toimija, joka toimittaa tehdyn hirsitalon, saunan tai piharakennuksen tällä tavoin perinteisenä käsityönä. Tästä olen valtavan ylpeä. Meillä on omat timpurit, joiden ammattitaito on alansa huippua ja he toimivat valtakunnallisesti.

 

- Markkina ei juuri nyt ole helppo alan toimijoille. Korona-ajan rakennus- ja remontointibuumi söi tulevaa rautakaupan markkinaa ja inflaatio, energian hinta sekä korkojen nousu ovat tietysti vaikuttaneet tilanteeseen. Rakennusala on kuitenkin aina ollut syklinen ja nousu on edessä ennemmin tai myöhemmin. Usko tämän alueen elinvoimaan ja tulevaisuuteen on minulla vahva. Kaupankäynti ja asiakastyö on innostanut minua aina ja koen että ihmiset täällä osaavat arvostaa palveluamme. Kannustus jatkaa on ollut aitoa ja lämmintä. Meillä on hyvä tiimi ja omaa perhettä on entistä vahvemmin nyt rautakaupassakin mukana. Minulla on vahva luottamus siihen, että tällä uudella paremmalla toimintamallilla ja kevyellä kustannusrakenteella pärjäämme jatkossakin.

PERINNERAKENNE- kaikki hirsirakentamisen palvelut

Kaikki hirsirakentamisen palvelut ja materiaalit puun kaadosta veistämiseen, tarvittaessa valmiiksi rakennukseksi saakka. Lisäksi kaikki rakentamisen työt. Ammattitaitoiset hirsitimpurit toteuttavat rakennushankkeita koko Suomen alueella. Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta www.perinnerakenne.fi

ONRAUDASTA

Kattava tuotevalikoima ja projektiasi tukevat palvelut – kaikki samasta paikasta!

• Kattava rakentamisen-  ja remontoinnin tuotevalikoima

• Puutavarakauppa

• Sahauspalvelut

• Rakentamisen ja remontoinnin palvelut

• Pienkoneet (Stihl ja Stiga edustukset)

• Kodinkoneet

• Rakennustelinevuokraus

• Kuljetuspalvelut

 

Kun haluat reipasta palvelu, asiaa ja tarjouksia, osoite on Kaavintie 5.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet