Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Kokoonpano vahvistuu – Rautanet Superpesiksen pääyhteistyökumppaneiden joukkoon

Suomalainen rautakauppaketju Rautanet aloittaa Superpesiksen uutena pääyhteistyökumppanina. Yhteistyön myötä Rautanet on tulevan vuoden aikana näkyvästi mukana superpesiskentillä.

Rautanet-ketju on vuonna 1998 perustettu suomalainen rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä perheyrittäjäpohjalla toimivista rauta-, rakennustarvike-, rauta-maatalous- tai puutavarakauppaa harjoittavista liikkeistä. Rautanet-kauppiaat toimivat ympäri Suomea pääosin maaseutupaikkakunnilla ja pyrkivät varmistamaan osaltaan maaseudun rautakauppapalveluiden saatavuuden omilla alueillaan. Ketju tekee yhteistyötä tunnettujen ja varmojen tavarantoimittajien kanssa.

 

Kaudella 2024 Rautanet näkyy ja kuuluu myös Superpesiksessä. Rauta- ja Rakennustarvikekaupan Kauppakumppanit ry:n puheenjohtaja Sebastian Holmén on tyytyväinen tuoreesta kumppanuudesta.

 

– Hienoa päästä mukaan Superpesiksen kumppaniksi. Ketjussamme on yhtäläisyyksiä pesäpalloon. Olemme siroteltuna ympäri maata myös sellaisilla paikkakunnilla, missä palvelua ei kenties saisi ilman luotettavaa, paikallista ja palvelevaa rautakauppaa. Pesiksen avulla tulemme entistä tunnetummaksi kuluttajille ja yrityksille, Holmén kertoo.

 

Myös Superpesiksen myyntijohtaja Risto Ojanperä iloitsee uudesta yhteistyöstä.

 

– On upeaa saada verkostoomme kumppani, joka tavoittaa ihmisiä valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti. Tämä sopii loistavasti Superpesiksen strategiaan, Ojanperä kehuu. 

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet