Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Kilauta kauppiaalle - Laaksojen Rauta Oy

Juttusarjassamme ” Kilauta kauppiaalle” esittelyssä Rautanet Laaksojen Rauta Oy ja kauppias Markus Tuovinen

1. Miten 25 v juhlavuosi näkyy Rautanet Laaksojen Rauta Oy (Haapavesi ja Kärsämäki), mitä kauppa tarjoaa juhlavuonna asiakkailleen ja mitä odotuksia?

Suurin näkyvyys polkaistaan käyntiin kevättapahtumassa 21.4.2023.

 

Juhlistamme synttäreitä paikallisella tapahtumalla. Jaamme ämpäreitä, tarjoamme makkarat ja kahvit kävijöille ja annamme lippalakit kaupanpäälle. Olemme kutsuneet paikalle edustajia ja sopineet juhlavuoden erikoistarjouksista tapahtumapäivälle. Tapahtuma on kauden aloitus ja tullee vetämään paljon ihmisiä paikan päälle. Vetonauloina auton arvonta ja tarjoilut kaikelle kansalle!

 

Seuraa ja tykkää meitä myös Facebookissa: https://www.facebook.com/laaksojenrauta

 

2. Miksi ryhdyit kauppiaaksi Markus Tuovinen

Minusta tuli kauppias monien sattumien summana Opiskeluajoista asti halusin yrittäjäksi, tukkukauppiaaksi, edustajaksi tai maahantuojaksi. Kävin läpi valmennuksia ja tutustuin yritysmaailmaan. Se vei minut mennessään. Sisäinen palo ja kutsumus ajoi nykyiselle tielle.

 

3. Mitä kauppiuus edellyttää?

Rehellisyyttä, pitkäjänteisyyttä, nöyryyttä, tasapainottelua asioiden kanssa, yhteistyötä paikallistoimijoiden kanssa ja hyvät verkostot. Tärkeimpänä on halu palvella asiakasta ja luoda asiakkaalle paras mahdollinen palvelukokemus.

 

Kauppiuus ei ole yhden ihmisen takana, vaan nostaisin tyytyväisen ja ammattimaisen henkilökunnan keskiöön sekä yhdessä tekemisen, jolloin asiakas saa mahdollisemman parhaan palvelukokemuksen.

 

4. Mikä kiehtoo kauppiuudessa ja alassa?

Päivät ovat erilaisia ja uusia asioita tulee koko ajan vastaan. Alassa kiehtoo jatkuva kehittyminen ja mielenkiintoiset asiakkaat. Työssä vaaditaan myös luovuutta ja asioiden hoitamisen taitoa.

 

Elämä ei ole tylsää ja päivittäin tapaa paljon hyviä persoonia.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet