Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Alku aina hankalaa,

paitsi Rautanetin kautta

Rautanet -ketjun markkinointiarpajaisten säännöt

  • Arvonnan järjestäjänä toimii Karitma Oy (myöhemmin tässä tekstissä “järjestäjä”). Järjestäjän yhteistyökumppanina toimii Rautanet-ketju (myöhemmin tässä tekstissä ”yhteistyökumppani”).

Arvontaan voi osallistua seuraavasti:

 

Osallistumisohjeet

  1. Tykkää Rautanetin Faceook-sivusta
  2. Tykkää Karitman Facebook-sivusta

Käy katsomassa Karitman verkkosivuilla, minkä lattiavaihtoehdon haluaisit omaan kotiisi ja kerro se kommenteissa! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja, joka saa valitsemaansa lattiamateriaalia 50 m2 kotiin toimitettuna. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi.

 

Arvonta päättyy 30.4.2023 ja voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä. Facebook ei ole mukana arvonnassa millään tavalla.

 

  • Arvontaan ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki ohjeen mukaisesti toimineet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
  • Yksi henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan yhden kerran, ellei toisin mainita. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellainen osallistuja, joka ei täytä osallistujalle asetettuja ehtoja.
  • Arvonta suoritetaan 30.4.2023 Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.
  • Osallistuneiden kesken arvotaan yllä osallistumisajan yhteydessä ilmoitettu palkinto. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan suoraan voittajalle tämän ilmoittamaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Mikäli voittajalla ei ole Suomessa sijaitsevaa osoitetta, toimitetaan palkinto voittajan valitsemaan Rautanet -myymälään, josta voittaja voi noutaa voittonsa haluamanansa aikana.
  • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle lisäksi oikeuden julkaista heidän nimensä järjestäjän viestintäkanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittaja voi kieltää voiton ilmoittamisen julkisissa kanavissa. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, voidaan arvonta suorittaa uudelleen.
  • Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää osallistujien arvontaan osallistumisen yhteydessä antamia kommentteja markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
  • Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet