Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Valokate terassille - Fastlock Uni

Fastlock Uni valokate suojaa sateelta ja hellepäivinä liian polttavalta auringolta sekä uv säteilyltä. Terassien ylle asennettavalla katoksella on monia käyttötapoja.

Valokate on huomaamaton suoja ulkotiloihin

Kevyt ja kestävä Fastlock Uni -valokate sopii niin kotipihalle, mökille kuin liikerakentamiseen ja sillä on 10 vuoden takuu. Fastlock Uni mahdollistaa myös näyttävät, kaarevat katokset, joten vain mielikuvitus on rajana erilaisten projektien toteutuksessa!

Valokate on kestävää polykarbonaattia

Tyylikäs Fastlock Uni valokate on polykarbonaattia, joka on iskunkestävä ja pitkäikäinen materiaali. Valokate kestää rajut syysmyrskyt, kuin myös talven pakkaset ja lumikuormat. Valokate on helppo pitää puhtaana ja UV-suojauksen ansiosta se säilyttää muotonsa ja värinsä haalistumatta. Suosituin Fastlock Uni -valokatteen väri on kirkas, joka antaa auringon tulvia sisään esteettä.

Fastlock Uni -valokate on helppo asentaa

Valokatteen asentaminen käy helposti. Katteeseen ei tarvitse porata reikiä, koska levyt vain napsautetaan toisiinsa kiinni. Levyt voidaan asentaa ruoteeseen turvallisesti myös alapuolelta, jolloin katteen päälle ei tarvitse kiivetä. Koska materiaali on kevyttä, pienemmän katoksen voi vaikka kasata alhaalla maassa ja nostaa sitten paikoilleen.

Valokatteen hinta, mitoitus, työstö ja tarvikkeet  

Fastlock Uni -katelevyjä on saatavilla kappaleittain seuraavan mittaisina: 3 m, 3,5 m, 4 m, 5 m ja 6 m. Tilauksesta katelevyjä saa myös halutussa pituudessa.Levyjen hyötyleveys on 20 cm.

 

Tarkista valokatteen hinta paikalliselta Rautanet-kauppiaaltasi. Hintaan vaikuttaa katelevyjen lisäksi tarvittava kiinnikkeiden määrä, mahdolliset tiivisteet, listat sekä lumiesteet. 

 

Valmiita katelevypituuksia voi lyhentää helposti itse hienohampaisella sahalla tai timanttilaikalla varustetulla kulmahiomakoneella – eli kansanomaisesti rälläkällä.

 

Ruode, johon kate asennetaan, voi olla puuta tai metallia. Ruodejako saa olla maksimissaan 600 mm, lumiesteitä käytettäessä 400 mm. Kate kiinnitetään ruoteeseen joko alapuolelta etumuovikiinnikkeillä tai ruoteen päältä piiloon jäävillä muovikiinnikkeillä.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet