Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Puukomposiittilankuista rakennettu terassi

Puukomposiittilankuista rakennettu terassi tarjoaa upean ulkoilmatilan, joka kestää vuodesta toiseen. Kerromme, miten suunnittelet ja rakennat terassin puukomposiitista, ja annamme vinkkejä sen huoltamiseen ja puhdistamiseen.

Pieksäwoodin puukomposiitti on huippulaadukas valinta perinteisen kestopuun tilalle, joka tarjoaa kestävän ja tyylikkään ratkaisun terasseille. Se yhdistää puun luonnollisen kauneuden ja lämpimän sävymaailman komposiittimateriaalien kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen. Tutustu Pieksäwoodin terassimateriaalin etuihin ja inspiroidu sen monipuolisista käyttömahdollisuuksista osoitteessa Puukomposiitilla teet kauniin ja kestävän terassin (pieksawood.fi)

 

Kestävyys: Pieksäwoodin puukomposiitti on erittäin kestävä materiaali, joka kestää hyvin ulko-olosuhteita. Se ei lahoa, halkeile tai vääntyile kuten luonnonpuu. Terassisi säilyy kauniina vuodesta toiseen ilman jatkuvaa huoltoa.

 

Ulkonäkö: Pieksäwoodin puukomposiittilaudat tarjoavat luonnollisen puunsävyn ja tekstuurin, joka luo kodikasta tunnelmaa ulkotilaan. Voit valita eri sävyvaihtoehdoista, jotka sopivat eri tyyleihin ja ympäristöihin. Pieksäwoodin puukomposiittilaudan pinta on myös miellyttävä silmälle – pinta muistuttaa aitoa puuta puunsyykuvioineen ja kaiken lisäksi tuote on pehmeä ja sileä jalalle.

 

Helppohoitoisuus: Pieksäwoodin puukomposiitti ei vaadi perinteisen puun tapaan jatkuvaa maalausta tai öljyämistä. Riittää, että pidät terassin puhtaana säännöllisellä harjauksella ja tarvittaessa kevyellä pesulla. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, jolloin voit keskittyä nauttimaan terassilla vietetystä ajasta. Puukomposiitin puhdistusohjeet löydät osoitteesta Komposiitin puhdistus | Pieksäwood (pieksawood.fi)

 

Ympäristöystävällisyys: Pieksäwoodin puukomposiitti on ympäristöystävällinen ja ekologinen vaihtoehto, koska se valmistetaan kierrätyspuusta ja muovista. Se on myös täysin kierrätettävissä, mikä vähentää materiaalin jätteeksi päätyvän osan määrää. Kaikki komposiitissa käytettävät raaka-aineet ovat myrkyttömiä, joten tuote on turvallinen kasveille, eliöille ja ihmisille. Pienet määrät voi myös hävittää kotitalousjätteen mukana.

 

Asennus ja suunnittelu: Pieksäwoodin terassilaudat ovat helppoja asentaa ja soveltuvat sekä uusiin että vanhoihin terasseihin. Voit suunnitella terassista juuri haluamasi kokoisen ja muotoisen, ja leikata terassilaudat tarvittaessa sopivan mittaisiksi. Terassisi voi olla esimerkiksi suorakaiteen muotoinen, kulmikas tai jopa kaareva, joten vain mielikuvitus on rajana. Lue lisää asentamisesta Asennusohjeet | Terassit ja aidat | Pieksäwood (pieksawood.fi)

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet