Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Paikka kaikelle, kaikki paikalleen!

Kun kaikille kodin ja pihan työvälineille on paikkansa, on hommiin mukavampi ryhtyä, kun ei tarvitse ensin etsiä mistä tavarat tällä kertaa mahtavat löytyä.

Intohimoinen harrastaja taas nauttii, kun harrastusvälineet ovat siististi säilytyksessä. Tavarat säilyy paremmassa kunnossa ja niiden käyttö on helpompaa, kun niille on sopiva tila ja oikeanlainen säilytyspaikka.

 

Pislan valikoimiin kuuluu monenlaisia säilytystuotteita varastoihin ja kaikkiin kodin sisätiloihin. Nyt esittelemme joitakin parhaita paloja.

Yleis- ja puutarhakoukustot

Yleis- ja puutarhakoukustosarjat sisältävät seinään kiinnitettävät kiskot ja kiskoihin sijoiteltavia koukkuja. Kiskot kestävät 100 kg painon ja yksittäinen koukku jopa 20 kg painon. Koukut siis kannattelevat painaviakin tuotteita tukevasti. Yleiskoukustosarja sisältää kaksi kiskoa ja seitsemän koukkua. Puutarhakoukustosarjassa kiskoja on neljä ja koukkuja yksitoista. Kiskot voidaan asentaa kiinni toisiinsa tai erikseen. Koukut voidaan sijoittaa mihin kohtaan tahansa ja niiden paikkoja voidaan vaihtaa vapaasti. Muunneltavuutta siis riittää.

Alumiiniset koukkusetit ja muut koukut

Koukkusarjat sisältävät erilaisia koukkuja, joko neljä tai kuusi kappaletta.  Koukut ovat kevyitä mutta tukevia alumiinisia koukkuja muovisilla päätytulpilla. Koukkuja voidaan käyttää niin sisätiloissa kuin varastoissakin ja niitä yhdistelemällä saadaan luotua hyvin monipuolisia säilytyskokonaisuuksia.

Koukkuja on myynnissä myös yksittäin; malleja on useita erilaisia, samoin kokoja, yli 40 erilaista koukkua! Osa koukuista on pinnoitettuja. Pinnoitus suojaa tuotetta naarmuuntumiselta, mutta myös pitää säilytettävän tuotteen paikallaan liukumattoman pintansa ansiosta.

 

Muutamaa koukkumallia on mahdollista käyttää myös hyllynkannattimena. Alla olevassa kuvakokoelmassa on ideoita koukkujen käyttöön.

Lähde: Pisla.fi

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet