Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Lattian valinta – Kährsin vinkkejä ja inspiraatiota

Lattian valinta on yksi tärkeimpiä ja pitkäaikaisimpia sisustuspäätöksiä. Lattia vaikuttaa suuresti huoneen tunnelmaan ja luo taustan sisustukselle. Mitä kaikkea on siis hyvä huomioida lattian valinnassa?

Vinkkejä ja inspiraatiota lattian valintaan

Suurena pintana lattia on yksi tärkeimpiä kodin tyylin ja tunnelman tekijöitä. Lattian tulee sekä miellyttää silmää että olla mukava käytössä ja kestää päivittäistä kulutusta. Lattian valinnassa huomioitavia seikkoja on useita kuten lattian ulkonäkö ja värisävy, lattian tuntuma, pitkäikäisyys ja kestävyys, vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys sekä käytännöllisyys ja hoidon helppous. Lue lisää lattian valintaan vaikuttavista tekijöistä.

 

Viisi vinkkiä lattian valintaan:

  1. Kuuntele sydäntäsi. Millainen lattia tuntuu omalta ja miellyttää silmääsi?
  2. Kosketa lattiaa. Onko pinta lämmin ja miellyttävä lasten leikeissä ja paljaiden jalkojen alla?
  3. Fiilistele lattian luomaa tunnelmaa. Onko rustiikkinen lattia tyyliäsi vai etsitkö rauhallisempaa taustaa sisustukselle?
  4. Ota huomioon luonnonvalon määrä ja suunta sekä huoneen muoto. Pääsääntöisesti esimerkiksi parkettilattia asennetaan lautojen pituussuunnassa ikkunaa kohden.
  5. Mieti myös kontrastin luomista. Rustiikkinen lattia luo ainutlaatuisen taustan modernille sisustukselle.

Inspiraatiota lattian valintaan

Lattian valinta on yksi tärkeimpiä ja pitkäaikaisimpia sisustuspäätöksiä – Ota avuksi Kährs Floor Planner -suunnitteluohjelma, joka visualisoi erittäin todentuntuisesti miltä erilaiset lattiat näyttävät erilaisissa huonetiloissa.

 

Kährs Floor Planner -ohjelmassa on valmiita interiöörikuvia, joiden avulla voit kokeilla lattian vaikutusta huoneen tunnelmaan. Voit myös ottaa kuvan omasta kodistasi, ladata sen ohjelmaan ja kokea, kuinka inspiroivaa lattian valinta voikaan olla.

 

Kokeile Kährs Floor Planner- ohjelmaa ja löydä unelmiesi lattia.
 

Haluatko oppia lisää lattianpäällysteistä?

Kährs Acacemy on monipuolinen verkkokoulutus, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa erilaisten lattianpäällysteiden ominaisuuksista sekä vinkkejä lattian valintaan. Rekisteröidy maksuttoman Kährs Academyn käyttäjäksi ja tutustu kuluttajille suunnattujen kurssien sisältöihin: https://www.kahrs.com/fi-fi/kahrs-academy/

 

Tutustu Kährsin laajaan valikoimaan

Kährs tarjoaa laajan valikoiman kauniita, kestäviä ja vastuullisia lattiaratkaisuja niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Valikoima sisältää muun muassa aidosta puusta valmistetut Kährs-parketit ja Kährs Life -kovapuulattiat, viimeisintä lattiateknologiaa edustavat Kährs-vinyylilankut sekä Joutsenmerkityt biopohjaiset Kährs Aware -hybridilattiat. Lisäksi Kährsin valikoima sisältää ajattoman kauniit Karelia-parketit.

 

Tutustu Kährsin valikoimaan www.kahrs.com ja www.kareliafloors.com.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet