Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Kuinka valitsen minulle sopivan RYOBI® -akkuporakoneen?

Akkuporakoneen valitseminen voi olla haastava tehtävä, sillä markkinoilla on laaja valikoima erilaisia malleja ja ominaisuuksia. On kuitenkin tärkeää valita sellainen akkuporakone, joka vastaa omia tarpeitasi ja soveltuu käyttötarkoitukseesi.

RYOBI®:lla on laaja valikoima erilaisia akkuporakoneita pienistä USB Lithium -ruuvinvääntimistä, aina tehokkaisiin akkukäyttöisiin 18V:n ONE+™ -iskuporakoneisiin ja poravasaroihin. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit löytää akkuporakoneen, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja auttaa sinua suoriutumaan poraustöistä tehokkaasti ja mukavasti.

 

Määrittele ensin tarpeesi

Ennen ostoa on tärkeää selvittää, millaisiin töihin tai projekteihin aiot akkuporakonetta käyttää. Jos tarvitset sitä satunnaisiin kevyempiin töihin kotona, voit valita kompaktin ja kevyen mallin. Jos taas tarvitset porakonetta ammattimaisempaan käyttöön tai raskaampiin projekteihin, kannattaa harkita tehokkaampaa vaihtoehtoa. RYOBI®:n laajasta valikoimasta löydät sopivan akkuporakoneen, oli tarpeesi mikä tahansa.

Jännite ja akkuteho

Markkinoilla olevien akkuporakoneiden jännite vaihtelee. Mitä suurempi jännite, sitä enemmän tehoa porakoneelta löytyy. Jos aiot käyttää porakonetta pääasiassa kevyisiin töihin, kuten ruuvien kiristämiseen, pienemmän volttittehon laite voi riittää. Tällainen on RYOBI® USB Lithium -ruuvinväännin, jolla esimerkiksi huonekalujen kokoaminen käy vaivatta. Raskaampiin ruuvaus-ja poraustöihin suositellaan yleensä korkeampaa jännitettä, kuten 18 volttia. RYOBI®:n 18V:n ONE+™ -järjestelmässä kaikkiin sähkö- ja puutarhatyökaluihin sopii yksi ja sama akku. Ostaessasi akkuporakoneen, voit käyttää samaa 18V:n akkua kaikkiin muihin sarjan työkaluihin, jolloin voit ostaa lisää työkaluja ilman akkuja. Näin säästyy sekä rahaa, että luontoa, kun ylimääräisiä akkuja ja latureita ei tarvita.

Akun kesto ja latausaika

Tarkista akkuporakoneen akun kesto ja latausaika. Jos tarvitset porakonetta pitkiin työrupeamiin, pidempi akun kesto on tärkeä ominaisuus. Latausaika on myös hyvä ottaa huomioon, sillä nopeampi lataus mahdollistaa keskeytyksettömän työskentelyn. RYOBI® ONE+™ -valikoima sisältää eritehoisia akkuja, sekä erilaisia latureita, pikalatureista moniporttisiin latureihin. Näin voit ladata akun tai akut nopeasti, ja jatkaa töitä lähes keskeytyksettä.

Käyttömukavuus

Testaa porakonetta ennen ostopäätöstä varmistaaksesi, että se tuntuu mukavalta kädessäsi. Ergonominen muotoilu ja hyvä tasapaino auttavat vähentämään käden väsymistä pitkäkestoisessa käytössä. Lisäksi tarkista, että porakoneen paino on sopiva sinulle, jotta voit käsitellä sitä vaivattomasti. ONE+™ -akkuporakoneet täyttävät kaikki mukavan akkuporakoneen kriteerit. Ne ovat kompakteja ja miellyttävän tuntuisia. Niissä on mukava kumipäällysteinen kahva, joka hyvä kädessä, ja josta on tukeva pitää kiinni haastavimmissakin poraustöissä.

Ominaisuudet ja lisävarusteet

Tutki porakoneen muita ominaisuuksia ja lisävarusteita. Esimerkiksi eri nopeusasetukset, kääntömekanismi ja iskutoiminto voivat olla hyödyllisiä erilaisissa poraustöissä. Lisäksi tarkista, mitä porakoneen mukana toimitetaan, kuten erilaiset poranterät, ruuvauskärjet ja laukku säilytystä varten. ONE+™ -akkuporakoneita saa sekä iskulla, että ilman, ja niissä on laaja vääntömomentin säätö, sekä kestävä istukka. Useimmissa ONE+™ -akkuporakoneissa on sisäänrakennettu LED-valo, joka valaisee porauskohdan. Tutustu erilaisiin akkukonesarjoihimme, jotta näet mitä lisätarvikkeita mukana toimitetaan.

Ainutlaatuinen akkuteknologia

RYOBI®:n akkuteknologia on vertaansa vailla. ONE+™ -akuissa on sisäänrakennettuna IntelliCell™ -teknologia, joka säätää ainutkertaisestai akkujen tehoa ja siten varmistaa optimaalisen tehon ja käyntiajan jokaiselle ONE+™ -työkalulle. Akuissa on myös virtamittari, josta näet kätevästi paljonko akussa on virtaa jäljellä. Samaa ONE+™ -akkua voit käyttää yli 200 erilaiseen sähkö- ja puutarhatyökaluun järjestelmän sisällä.

Takuu

Hyvä takuu antaa sinulle turvaa mahdollisten vikojen tai ongelmien sattuessa. RYOBI® tarjoaa tuotteilleen 3 vuoden takuun. Takuun jatkaminen 2 vuodesta 3 vuoteen edellyttää rekisteröimistä. Ole hyvä ja vieraile RYOBI®:n kotisivuilla 30 päivän sisällä ostotapahtumasta lukeaksesi tarkat tiedot takuun ehdoista ja takuun pidentämisen rekisteröimisestä.

 

Tutustu valikoimaan osoitteessa: https://fi.ryobitools.eu/

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet