Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

3 vinkkiä oikean hiirenmyrkyn valintaan: kotiin, mökille sekä kellariin

”342” ja Ratex ovat tehokkaita ja käyttöturvallisia tuotteita hiirten torjuntaan.

Tehoaineena käytetään antikoagulantteja, jotka estävät veren hyytymistä. Kertasyönti riittää yleensä riittävän annoksen saamiseen. Tehoaine vaikuttaa 4–10 päivän kuluessa syötin nauttimisesta.

 

Syötit on viranomaismääräysten mukaisesti pakattu valmiisiin syöttirasioihin. Tällä pyritään varmistamaan, ettei syöttiä joudu muiden kuin hiirten syötäväksi (esimerkiksi muut luonnonvaraiset eläimet tai lemmikit). Antikoagulanttimyrkylle on olemassa vasta-aine, joka on K1-vitamiini. Vasta-aine ja hidas vaikutusmekanismim parantavat tuotteen turvallisuutta.

 

Syötteihin on valittu ruoka-aineita, jotka houkuttelevat hiiriä luontaisesti. Näin ne tarttuvat nopeasti syöttiin. Valitse syötti käyttökohteen mukaan.

  1. Hiirten torjuntaan lämmitetyissä tiloissa, kuten omakotitaloissa, rivitaloissa ja kesämökeillä sopii jyväsyötti. Sen tuotenimi on ”342” syöttirasia 2 kpl, à 50g jyväsyötti.
  2. Hiirten torjuntaan lämmitetyissä tai lämmittämättömissä (kylmissä) sisätiloissa esimerkiksi omakotitaloissa, kesämökeillä ja vajassa sopii erityisen hyvin pasta- eli tahnasyötti ”342” syöttirasia 2 kpl, à 25g pastasyötti.
  3. Hiirten torjunta kosteissa lämmittämättömissä tiloissa, kuten rantasaunat tai kellarit, onnistuu palasyötillä, jonka tuotenimi on ”342” syöttirasia 2 kpl (tai syöttirasia 4 kpl), à 25g palasyötti.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet