Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

Hullu paljon työtä tekee,

viisas menee Rautanettiin.

Rautanetin markkinointiarpajaisten säännöt

  1. Järjestäjä ja yhteistyökumppani

-       Arvonnan järjestäjänä toimii Rauta- ja Rakennustarvikekaupan Kauppakumppanit ry (myöhemmin tässä tekstissä “Järjestäjä”)

-       Arvonnan yhteistyökumppanina toimii Stark Suomi Oy (myöhemmin tässä tekstissä “Yhteistyökumppani”)

 

  1. Osallistuminen ja arvonta-aika

-       Arvontaan voi osallistua missä tahansa Suomen Rautanet-liikkeessä. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä pyydetyt yhteystiedot arvontalomakkeelle.

-       Arvontaan voi osallistua 6.3.2023- 31.10.2023 välisenä aikana.

-       Arvonta suoritetaan 15.11.2023. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

-       Arvontalomakkeessa pyydetään suostumus suoramarkkinointiin kuluttajilta. Suostumus on vapaaehtoinen. Yritysasiakkaiden vastuuhenkilöiden asemaan perustuvia tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin, mikäli osallistuja on vastuussa rakennusmateriaalien hankinnasta työnantajayrityksessään.

 

  1. Osallistumisoikeus

-       Arvontaan ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki yli 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt.

-       Arvontaan eivät saa osallistua Rautanetin tai Stark Suomi Oy:n työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

-       Yksi henkilö voi osallistua arvontaan samalla arvalla ainoastaan yhden kerran. Arvontaan osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen ostamista.

 

  1. Palkinto ja arvonta

-       Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Hyundai i 10- merkkinen henkilöauto (arvo 15.500 €). Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan suoraan voittajalle tämän ilmoittamaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Mikäli voittajalla ei ole Suomessa sijaitsevaa osoitetta, toimitetaan palkinto voittajan valitsemaan Rautanet-myymälään, josta voittaja voi noutaa voittonsa haluamanansa aikana.

-       Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti tämän ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan Järjestäjälle lisäksi oikeuden julkaista heidän nimensä Järjestäjän viestintäkanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittaja voi kieltää voiton ilmoittamisen julkisissa kanavissa. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, voidaan arvonta suorittaa uudelleen. Järjestäjä ei ole vastuussa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai mikäli osallistujan kirjoitusasusta ei saa selvää.

-       Voittajan on tarvittaessa kyettävä todistamaa henkilöllisyytensä ja ikänsä.

-       Arvonnan Järjestäjä voi halutessaan käyttää osallistujien arvontaan osallistumisen yhteydessä antamia kommentteja markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

 

  1. Järjestäjän vastuu

-       Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot. Arvonnan voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

-       Arvonnan voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja Yhteistyökumppanin myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

-       Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

 

  1. Muutokset ja sääntöjen tulkinta

-       Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

-       Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden muutoksiin. Järjestäjällä on oikeus korvata palkinto vastaavalla tuotteella.

-       Osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä ja järjestäjän tekemiä tulkintoja säännöistä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ja mahdollisista sääntömuutoksista tiedotetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla.

 

  1. Tietosuoja

-       Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ja yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. (Rautanet tietosuojaseloste | Rautanet rekisteriselosteStarkin tietosuojaseloste)

-       Annetuista henkilötiedoista osallistujan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tallennetaan suoramarkkinoinnin suorittamiseksi, mikäli osallistuja on arvontaan osallistumisen yhteydessä antanut suostumuksensa suoramarkkinoinnille.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet