Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

”Hei, mitä Liperiin kuuluu?”

Rautanet-ketju koostuu noin 60 ympäri Suomen sijoittuvasta liikkeestä. Kilauta kauppiaalle -sarjassa soitamme joka kuukausi yhdelle Rautanet-kauppiaalle ja kyselemme tuoreimmat kuulumiset. Ensimmäinen puhelu suuntautui Pohjois-Karjalan maille.

Kertoisitko lyhyesti, kuka olet ja minkälaista Rautanet-kauppaa vedät?

Olen Timo Turpeinen ja vedän Liperin keskustassa sijaitsevaa rautakauppaa. Olemme sellainen pieni, koko kylän oma tavarakauppa. Kauppiasuraa on tullut harjoiteltua reilun 16 vuoden ajan.

 

Rautanet lupaa olla palveleva rautakauppa, miten palvelulupaus näkyy teillä?

Me olemme vähän kuin kyläläisten olohuone, jossa tavataan asioinnin lomassa tuttuja ja vaihdetaan myyjien kanssa kuulumisia. Totuus on, että jos palvelu ei pelaa kaltaisessamme kaupassa, ei se ovikaan silloin kilahtele saapuvien asiakkaiden merkiksi.

 

Paras palaute, jonka olet asiakkaalta saanut?

Se kun ihmiset ovat sanoneet, että meillä on mukava käydä.

 

Koko kylän rautakaupasta löytyy KAIKKI tarvittava perustuksesta piipunhattuun – miten se on mahdollista?

Valitsemalla oikeat kysymykset. Emme kysy, että mitä asiakas tarvitsee, vaan milloin hän sen tarvitsee. Toki pienen toimijan ketteryys näkyy sitten tilausten ja toimitusten sujuvuutena.

 

Heitä loppuun vielä kuukauden tärppi: Miksi loka-marraskuun vaihteessa kannattaa pistäytyä Rautanetissä?

Ensinnäkin Rautanetissä kannattaa pistäytyä aina! Mutta juuri nyt tyhjennellään kesän varastoja, joten tarjolla on hyviä ja edullisia löytöjä.

Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet