Uusi kauppias ketjuun!

Rautanet-ketjun uusin jäsenliike löytyy nyt Kurikasta, osoite Fiinankatu 1. Avajaisia vietetään 18.10.2018. Tervetuloa tutustumaan!
Lehdistötiedote:

Kurikkaan uudet rautakauppiaat – Rautanet Kurikka avataan

Kurikkalaiset Harri Huhtanen ja Joonas Mäkilaine avaavat tänään, 18.10.  rauta- ja rakennustarvikekaupan palvellakseen jatkossa Kurikan alueen ammattilaisia ja kuluttajia sekä rakentamisen, sähkö- että lvi-asioissa yhden ja saman katon alla Fiinankadulla.

                         

Ajatus yrittäjäksi ryhtymisestä lähti aukeamaan viime keväänä, kun mietimme keskenämme alan saatavuutta ja palveluja, kertoo Harri Huhtanen. Halusimme tuoda kaiken saman katon alle, niin rakennustarvikkeet, sähköt kuin lvi-puolen. Tästä ideasta lähdimme etenemään ja ottamaan mahdollisuuksista ja asioista selvää. Valitsimme Rautanet- ketjun, koska totesimme konseptin olevan hyvä ja valmis -  ja samalla palvelevan hyvin meidän liiketoimintamallia.

 

Yrittäjyys ei yrittäjäkaksikkoa pelota. He näkevät mahdollisuuksia kehittää toimintaa ja palvella alueen muita yrittäjiä ja kuluttajia entistä kattavammin.

 

Uskallus ja into lähteä parantamaan Kurikan alueen palvelua kumpuaa varmasti myös siitä, että meidän molempien isät ovat yrittäjiä, toteaa Joonas Mäkilaine. Asetetaan tekemiselle selkeät tavoitteet ja hommat hoidetaan niin kuin on luvattu. Asiakkaan etu on, että tarjotaan hyvää tuotevalikoimaa ja sopivia tuotteita sekä neuvotaan ja ratkaistaan asiakkaiden korjausprojektitarpeita ja rakentamisen ongelmia.


Rautanet Kurikka haluaa olla palveleva rautakauppa ja tarjota entistä parempia ratkaisuja alueen rakentamisen tarpeisiin. Kurikan Rautanetin sisämyymälä on kooltaan 530 m2 ja ulkovarasto 400 m2. Tuotevalikoima kattaa kaiken perusrautakauppatavaran ja myymälästä löytyvät myös työkalut, sähkötyökalut, maalit ja maalaustyökalut sekä lvis- tuotteet. Muita tuotteita voidaan nopeasti tilata myymälään. 


Myymälän avajaisia vietetään siis tänään, 18.10. rennoissa merkeissä Fiinankadulla. Tarjolla on hirvikeittoa, hyviä tuotetarjouksia sekä kiinnostavia tuote-esittelyjä, esim. Pihla, Lakka, Paslode, Ryobi ja RAW.  Tervetuloa käymään, voit myös seurata Rautanet Kurikkaa sen FB-sivujen kautta, niin avajaispäivänä kuin myöhemminkin, sekä osoitteesta www.rautanet.fi

 

Toivotamme Rautanet Kurikan tervetulleeksi ketjuun, sanoo Rautanet-ketjun myyntijohtaja Timo Mäyrämäki.  Uskomme, että Kurikan rakentamisen palvelut paranevat uusien kauppiaiden luotsaaman myymälän kautta. Teemme yhteistyötä ketjutasolla hyvien ja tunnettujen tavarantoimittajien kanssa. Lisäksi meillä on vahvoja ja luotettavia tuotteita sekä hyvä konsepti, joka antaa varmasti selkänojaa tekemiselle.

Lisätietoja:
Rautanet-Kurikka / Joonas Mäkilaine puh. 050 323 6804 tai Harri Huhtanen 0400 439705
Rautanet-ketju / Timo Mäyrämäki puh. 050 499 9791

 

Rautanet-ketju on vuonna 1998 perustettu rakennustarvike-, puutavara- ja sisustuskauppaa harjoittava valtakunnallinen rautakauppaketju, johon kuuluu 50 liikettä. Rautanet-ketju muodostuu yksityisistä, pääosin perheyrityspohjalla toimivista rautakaupoista, rauta-maatalouskaupoista ja puutavaraliikkeistä. Ketjua hallinnoi Rauta- ja Rakennustarvikekaupan Kauppakumppanit ry - niminen yhdistys. Ketju työllistää noin 400 henkilöä ja sen kokonaisliikevaihto on 130 milj. €.

www.rautanet.fi

Kurikkaan uudet rautakauppiaat – Rautanet Kurikka avataan

Palvelun toteutus: JPmedia