Ostoslista Hae tuotteita Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

”Hei, mitä Varsinais-Suomeen kuuluu?”

Kilauta kauppiaalle -sarjassa näppäilimme numerosarjan alkuun tällä kertaa Varsinais-Suomen suuntanumeron. Puheluun vastasi Rautanetin monimyymäläyrittäjä Petri Kaskinen.

Kerro lyhyesti, kuka olet ja minkälaista Rautanetin myymäläsarjaa vedät?
- Olen entinen maatalousyrittäjä, joka perusti vuonna 1995 puutuotteisiin erikoistuneen PK-Puun. Noin 10 vuotta sitten liityimme Rautanet-ketjuun ja tällä hetkellä meillä on neljä myymälää: Vehmaa, Uusikaupunki, Taivassalo ja Raisio. 

 

Palvelette omakotitalorakentajia, mökkiläisiä, rakennusliikkeitä ja teollisuutta. Siinä on iso skaala palveltavaa, mikä on salaisuutenne?

- Eri asiakasryhmiä on hankala sovittaa samalle pihalle, mutta panostamme siihen, että jokainen asiakas otetaan henkilökohtaisesti vastaan ja palvellaan laadukkaasti alusta loppuun. Olemme tehneet asian kanssa paljon töitä ja asiakkailta saamamme palautteen mukaan lopputulos on varsin onnistunut.  

 

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, vieläkö ehtii uudistettuun joulusaunaan?

- Hyvinkin! Nyt on kova saunabuumi menossa ja esimerkiksi kiukaita menee hyvin. Saunaremonttitavaraa löytyy kyllä runsaasti varastoista.

 

Paras palaute, jonka olet asiakkaaltasi saanut?
- Saatu palaute lämmittää aina mieltä, sillä sen avulla voidaan kehittää toimintaa. Mukavimpana palautteena voisin mainita juuri paikkakunnalle muuttaneiden sanat, kun he kertoivat kokeneensa palvelumme ainutlaatuiseksi.  

 

Ja loppuun vielä kuukauden tärppi: Miksi marraskuussa kannattaa pistäytyä Rautanetissä?
- Sään puolesta loppuvuodelle on tarjolla pimeää ja kylmää, joten viimeistään nyt kannattaa hakea Rautanetistä lämmittimet ja hiekoitussepelit.

Petri Kaskinen, PK-Puu

Palvelun toteutus: JPmedia