Ostoslista Hae tuotteita Rautanet myymälät Ideat ja ohjeet

”Hei, mitä Euraan kuluu?”

Kilauta kauppiaalle -sarjan kolmannen puhelun aiheet vaihtelivat talonrakennuksesta ruuveihin ja mansikkakakkuun. Hyvän palvelun elementtejä kaikki! Rautanet-kauppias Tapani Helinin myymälöissä asioi kanta-asiakkaita jo kolmannessa polvessa.

Minkälaista Rautanet-myymäläsarjaa vedät ja koska kauppiasurasi on alkanut?

– Rautanet-ketjuun kuuluva Euran Rakennustarvike on aloittanut toimintansa vuonna 1993 ja meillä on myymälät Eurassa, Kokemäellä ja Raumalla. Itse olen ollut tiskin takana vuodesta 2013 lähtien.

 

Rautanet-myymälöiden tarjoama tuotevalikoima on tunnetusti suuri, mutta mitä satakuntalainen asiakas useimmiten etsii?
– Ihan perus rakennus- ja sisustustarvikkeita. Koristetavaraa meiltä ei löydy, mutta kaikkea mitä voidaan nauloilla ja ruuveilla kiinnittää, on valikoimassa.

 

Huhu kertoo, että teillä henkilökunta tulee vaikka remonttiavuksi, jos tarve vaatii. Pitääkö tämä paikkansa?
– Kyllä, meiltä löytyy yksi päätoiminen remonttimies, joka hoitaa kaikkea kiukaan asennuksesta erilaisiin remonttihommiin. On hän rakentanut talonkin!


Ikimuistoisin palaute, jonka olet asiakkaalta saanut?
– Eräs rouva tuli mansikkatäytekakun kanssa myymälään, sillä hän halusi kiittää hyvin sujuneesta projektista. Näin on tapahtunut itse asiassa useammankin kerran.

 

Marraskuun puoliväli häämöttää, miksi juuri nyt on paras aika poiketa Rautanetissä?

– Rautanet-myymälöitä on tietysti ympäri Suomen, mutta ainakin täällä länsirannikolla on vielä marraskuussakin mitä parhaimmat kelit rakentaa. Tänäänkin on +13 astetta lämmintä ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta.

Palvelun toteutus: JPmedia