Arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuminen

 

Arvonnan suorittaa Rautanet (Rauta- ja Rakennustarvikekaupan Kauppakumppanit ry). Arvontaan osallistuvat kaikki 8.1.2017 mennessä tarjouskirjelomakkeen täyttäneet. Arvontaan voi osallistua vain omalla nimellä ja sähköpostiosoitteella. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet yksityiset henkilöt lukuun ottamatta Rautanet -ketjun palveluksessa työskentelevät henkilöt. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

 

 

Palkinto

 

Tarjouskirjelomakkeen täyttäneiden kesken arvontaan 500 euron lahjakortti (alv 24%) voittajan valitsemaan Rautanet -myymälään. Palkinto on henkilökohtainen ja sitä ei voi vaihtaa rahaksi.

 

 

Arvonnan suorittaminen

 

Arvonta suoritetaan 12.1.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Jos voittaja ei vastaa kahden viikon kuluttua ilmoituksesta, palkinto arvotaan uudelleen. Voittajan nimi voidaan julkaista Rautanetin verkkosivuilla ja sähköisessä uutiskirjeessä.

 

 

Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

 

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää myös sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla rekisteriselosteesta.

 

 

Järjestäjän ja voittajan vastuut

 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen, käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla.

 

Yhteydenotot arvonnan järjestäjään Rautanetin markkinointiin.

Palvelun toteutus: JPmedia